06 • 11 35 39 67 info@levenspaleis.nl

Over het Levenspaleis

Het Levenspaleis is een nieuwe plek voor yoga, massages, workshops en leuke positieve initiatieven in het Soesterkwartier Amersfoort.
Het rooster en aanbod is nog flexibel, heb je wensen of vragen, wil je graag dat een bepaalde les op een ander moment begint, of wil je een bepaalde workshop of thema avond organiseren? Dan ben je bij deze uitgenodigd om een mailtje te sturen met je vraag of wens.
Ik ben blij met elke input om er voor te zorgen dat het Levenspaleis een plek word waar je graag bent.

 

Goed met je lijf en geest bezig zijn is fijn, prettig en gezond. Soms is het ook echt noodzakelijk.

Het Levenspaleis is een woonhuis aan de Soesterweg in Amersfoort, waarvan de woonkamer is verbouwd tot studioruimte. Dat  biedt een prettige, huiselijke sfeer die dicht bij het gewone dagelijks leven staat. Zo kan je wat je hier leert en meemaakt makkelijk in je eigen leven toepassen.

Naast Yoga beoefenen, kun je hier middels specifiek persoonlijke massages het contact met je lichaam verbeteren en zijn er verschillende workshops door het jaar heen, zoals Thai massage, Yoga concerten, hand en hoofd standen, ouder en kind yoga e.a. Mooie, leuke en goede vaardigheden en ervaringen die je leven verrijken.

Ik ben altijd sportief en bewegelijk geweest. Twee jaar geleden is bij een fietsongeluk mijn enkel verbrijzeld. Het leek er op dat ik niet meer pijn vrij zou kunnen lopen, sporten en mijn oude werk als evenementenbouwer zou zeker niet meer kunnen doen. Met de kennis van het lichaam en de geest die ik als masseur en Yoga-docent heb opgedaan,  heb ik al mijn aandacht gericht op de revalidatie van mijn enkel. Nu - twee jaar later -kan ik weer lopen, acrobatieken, sportklimmen, Yoga doen en dansen!

Dát is een van de mooie dingen die ik als yogadocent wil meegeven: Je kan meer dan je denkt, als je je aandacht focust en je lichaam goed behandelt. Met de juiste aandacht, mentale instelling en inzet kun je, na een ongeval of tegenslag in je leven, beter herstellen.