06 • 11 35 39 67 info@levenspaleis.nl

Acrobatische yoga

fysiek contact, balans, vertrouwen en plezier

Acrobatische yoga of Acroyoga is een nieuwe yogavorm die Vinyasa Yoga, Partner Yoga, Acrobatiek en Traditionele Thai-massage combineert.

In een acrobatische yogales draait het om fysiek contact, balans, vertrouwen en plezier. De deelnemers beginnen met individuele yogaoefeningen als warming-up, dan volgen partneryoga oefeningen om het contact te leggen en een ander te leren aanvoelen. Vervolgens doen we acrobatiek-oefeningen in een yogastijl (altijd met een vanger erbij). De les wordt afgesloten met een korte Thai massage-oefening om de spanning uit het lijf los te laten of therapeutic flying waarin de “boven” ontspant en de “onder” het lichaam van de “boven” rekt, strekt en draait als in een 3D thai-massage.

De stroming waarin ik lesgeef, is in 2001 in San Fransisco als beoefening ontwikkeld door Jason Nemer en Jennifer Sauer-Klein, een gymnast/acrobaat en een Yogini/danseres. (zie www.acroyoga.org) Er zijn meer aan acroyoga verwante of gelijke stromingen en groepen, zoals PlavaYoga, ThulaYoga, Yogasage, Acroyoga  Montreal, Yogaslackers.

 

 

Wanneer?
Vrijdag van 19:00 – 21:00 in het Levenspaleis

Geef je op voor een gratis proefles acrobatische yoga!


Yoga-lessen in
Het Levenspaleis

 

Vinyasa yoga
vloeiende vormen

Yin Yoga
zacht en meditatief

Yin/Yang Yoga
kracht en ontspanning

PartnerYoga
rustig en met z’n tweeën

Acrobatische Yoga
balans en vertrouwen

Urban Moves flow
yoga, martial arts en dans

Revalidatie yoga
aandachtig herstellen