06 • 11 35 39 67 info@levenspaleis.nl

Urban moves flow

yoga, martial arts en dans

Urban moves flow is nieuw! Misschien ben ik wel de eerste die dit zo doet, maar ik ben niet de eerste mover en niet de eerste flower.

 

Met Urban moves flow combineer ik VinyasaYoga, MartialArts als Tai Chi, Capoeira en Karate met moderne dans B boy-streetdance, dansimprovisatie en acrobatiek. Mijn inspiratie komt voort uit een schitterende performance van twee dansende acrobaten op het Nederlands acrobatiek festival in Bemmel 5 jaar geleden, zij verbonden acrobatiek, dans en capoeira en twee andere mensen: Ido Portal en Simon Park.
Ido Portal is een mover die in Berlijn woont en over de hele wereld workshops movement geeft. Hij heeft een grote groep volgers op Facebook MovementCulture en een website waar veel moois op te vinden is. Simon Park is een vergevorderde Ashtanga/VinyasaYoga docent uit NewYork, die bijzonder inspirerende video’s op You-tube heeft gezet. Hij geeft over de hele wereld workshops en lessen. Ashtanga/VinyasaYoga kenners zullen zien dat er behoorlijk wat acrobatiek en martial arts in verwerkt zit.

De lessen zullen een experimenteel karakter hebben, daar ik hier nu mee begin. We zullen altijd starten met een stevige Vinyasa warming up en vervolgens kortere flows/beweeg series gaan opbouwen met verschillende technieken. Hierbij is het voor mij belangrijk dat het aspect Yogabewustzijn altijd leidend is: je mag van alles wat betreft je grenzen opzoeken, maar je moet een beheerste ademhaling kunnen blijven houden en een glimlach op je gezicht, anders ga je te hard!  Ook zal er vaak een vorm van partnerwerk in de les zijn.

 

Wanneer?

Dinsdag van 19:00 – 20:15 uur

 


Geef je op voor een gratis proefles Urban Moves flow!

Yoga-lessen in
Het Levenspaleis

 

Vinyasa yoga
vloeiende vormen

Yin Yoga
zacht en meditatief

Yin/Yang Yoga
kracht en ontspanning

PartnerYoga
rustig en met z’n tweeën

Acrobatische Yoga
balans en vertrouwen

Urban Moves flow
yoga, martial arts en dans

Revalidatie yoga
aandachtig herstellen